| Bendra sveikinimosi tema! :-) | |
|
+98bunt Megė yummy bazas Aušra Natalek Simba medas Sprindukas Ineta mini-pin asta amiksenaite Bartas pincis Aiste123 atenas Riki2007 LETA coccinella monny star Agne Rokutis Saulyte gedrutia giedrushkaaa st.pin cilyte KARISIJA Migle Toras maraulaite sarite ciuciukas Jurgita Ornella arfineja Jura Hili rame25 greta otukas suneliuke lialia Vilma ausravt Lakis-Nortas Saule Rita Spraitenzijus jurgyyyta aja grazute Rusne Ina Sorre Saniii ausra59 konga aurelija1 sonata Sharpay. Hemera Zana Olga.I Vaida Pupis Mantija Gucci kristina d snepi Daine Jūratė deimosiuke Sraiges Irma2008 aistute marijcik Sirduliuke Rėja *Valerija* buckis Saulius EgleT. Dinara2 Dera Darja merlin kriste222 Raisa Svetlana Ievabag Skarlet AuMija Sabina yzzy Neti 102 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
otukas Naujokas
Pranešimų skaičius : 26 Miestas : kaunas Registration date : 2008-11-02
| |
| |
Ievabag Jau savas
Pranešimų skaičius : 347 Age : 40 Miestas : Kaunas Registration date : 2008-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-11-27, 18:54 | |
| Merginos yra tema susitikimai Kaune ten galit pasireiksti, beje mes irgi is Kauno | |
|
| |
otukas Naujokas
Pranešimų skaičius : 26 Miestas : kaunas Registration date : 2008-11-02
| |
| |
Neti ADMINAS
Pranešimų skaičius : 3223 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-01
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-11-27, 23:31 | |
| | |
|
| |
Jura Naujokas
Pranešimų skaičius : 13 Age : 37 Miestas : Palanga Registration date : 2008-11-30
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-11-30, 19:39 | |
| Sveiki mano vardas Jurate man 22 metai, esu kiek senobine. Nesinaudoju mobiliuoju telefonu, televizoriumi, magnetofonu, skaitmeniniu fotoaparatu ir taip toliau. Tai tik kompiuteriu teks pasinaudoti labai noriu savo suni kur nors idet, mes neturim foto kurias galetumem idet cia, taciau mes esam Nykstukas mums yra 4 men. esam su dokais ruosiames i panevezys 2009 metais! | |
|
| |
Svetlana Visai savas
Pranešimų skaičius : 1160 Age : 56 Miestas : Klaipėda Registration date : 2008-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-01, 11:20 | |
| Jura Koks Jūsų šuniuko vardas, kas tevai? Lauksim personalino puslapo. O avatare Jūsų dobermanas? Mes irgi ankščiau turėjom dobermaną | |
|
| |
Jura Naujokas
Pranešimų skaičius : 13 Age : 37 Miestas : Palanga Registration date : 2008-11-30
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-07, 21:47 | |
| musu vardas Asokas tevai: motina: brindana juros sypsenele tevas: kokas tikrasis biciulis Aisku jai neklystu.. matot si suni man atidave drauge, ta prasme Asoka, ir nesu istikslinusi kad jo tevai is tokiu veislynu. nes doberas seses | |
|
| |
Ćīńņü Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-07, 22:59 | |
| Sveiki, Jurate, taip ir nesupratau, Jus turit nykstukini pinceri ar dobermana? Butu idomu suzinot |
|
| |
Svetlana Visai savas
Pranešimų skaičius : 1160 Age : 56 Miestas : Klaipėda Registration date : 2008-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-08, 10:27 | |
| - Jura rašo:
- motina: brindana juros sypsenele tevas: kokas tikrasis biciulis
Jeigu čia pinčerio tevai, bus labai prikolno | |
|
| |
EgleT. Visai savas
Pranešimų skaičius : 623 Age : 42 Miestas : Panevezys Registration date : 2008-02-05
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-08, 12:29 | |
| Dar viena "mia" atsirado . | |
|
| |
Mantija MODERIUS
Pranešimų skaičius : 1732 Miestas : Klaipeda Registration date : 2008-04-07
| |
| |
Ćīńņü Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-08, 16:31 | |
| - Jura rašo:
- matot si suni man atidave drauge...
nes doberas seses Sveiki, Jura. Malonu, kad norite bendrauti, bet kazkaip visai neaisku, ar jus ta suni turite (jei taip, tai koki) Ir koks "doberas seses" |
|
| |
arfineja Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-11-29
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-10, 14:56 | |
| Sveiki labai miela, kad yra tokiu šunų mylėtojų kaip jūs Nusprendžiau ir aš įsigyti nykštukinį pinčeriuką. Bet kai sužinojau kainas, tai akys iššoko. Na tikriausiai šie padarėliai to verti Bet kažkaip šiuo metu tiek pinigėlių niekaip nesukrapštysiu. Kažkaip pagalvojau, Kalėdos - stebuklų metas. Na, jei netyčia kokiam nors veislyne atsirastų šuniukas, kurį galėtumėt padovanoti, ar parduoti už nedidelę kainą, labai lauksiu | |
|
| |
Sraiges Visai savas
Pranešimų skaičius : 435 Age : 46 Miestas : Klaipeda Registration date : 2008-03-19
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-10, 16:42 | |
| - arfineja rašo:
- Sveiki
labai miela, kad yra tokiu šunų mylėtojų kaip jūs Nusprendžiau ir aš įsigyti nykštukinį pinčeriuką. Bet kai sužinojau kainas, tai akys iššoko. Na tikriausiai šie padarėliai to verti Bet kažkaip šiuo metu tiek pinigėlių niekaip nesukrapštysiu. Kažkaip pagalvojau, Kalėdos - stebuklų metas. Na, jei netyčia kokiam nors veislyne atsirastų šuniukas, kurį galėtumėt padovanoti, ar parduoti už nedidelę kainą, labai lauksiu Labutis Net nezinau nuo ko cia pradeti? Gali zvilgtereti i musu puslapi forume "Naitas", nes norime padovanoti suniuka geriems zmonems, del to, kad turiu dukryte kuriai 4 menesiukai dabar, o Naitas kai loja labai ja isgasdina, mazyle labai ilgai verkia ir trukcioja, labai jautri ji pas mus, Naitui dabar yra 1metai ir 1 menuo, dar tikrai jaunas suniukas ir greitai priprastu prie nauju seimininku.Be to potencialus parodu laimetojas, tik reikia su juo uzsiimti, mums nebebuvo tam laiko, nors kelias pamokeles turejom. MUms labai sirdi skauda kad reikia ji kam nors atiduoti, bet gaila vaiko, kad paskui nepradetu mykciti ir t.t. | |
|
| |
arfineja Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-11-29
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-12, 14:10 | |
| Deja(o gal ir nea), Naitas lieka pas savo semininkus... Tad vis dar labai laukiam suniuko... | |
|
| |
Jura Naujokas
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-13, 22:24 | |
| | |
|
| |
Saniii Jau savas
Pranešimų skaičius : 258 Age : 31 Miestas : Alytus Registration date : 2008-06-02
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-13, 22:59 | |
| Tėvai dokumentuose parašyti turi būt | |
|
| |
Ornella Visai savas
Pranešimų skaičius : 801 Registration date : 2008-07-04
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 00:27 | |
| Sveiki, aš esu Jolanta ir turiu keturis nuostabius augintinius: pinčerius Ornellą ir jos dukrą Pinią, pudelį Justę ir burmos veisles katę Mirandą. Visi mano augintiniai savo metu dalyvavo parodose (katė irgi), o dabar parodose esu tik žiurovė. Malonu su jumis visais susipažinti. O čia mano "ferma": | |
|
| |
Ćīńņü Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 07:46 | |
| Sveika, Jolanta!!! Labai malonu, kad prisijunget prie musu burelio!!! |
|
| |
Mantija MODERIUS
| Temos pavadinimas: arpn k 2008-12-14, 08:24 | |
| ornella Nepripazystu jusu kaip veiseju,ir isvis daug galeciau pasileisti i kalbas bet nematau reikkalo.Pasiskaicius jusu skelbimus ,ir jusu atrasinejimus i komentrus,baisu.Tipo jus cia ginate nuo komentatriu,bet nereiskia kad galit susikinet kitus sunis.Mes taipat turim labai geru sunu, ir nereikia zemint viska kas nepriklauso "turkio oazei". As didziuojuosi kad mano Boni tevas yra Slavjan Tsarevich,o Fidzi -Tavor Me Beit Hamaayan.Ir ateis laikas yrodysim tai.As rasu tik nuo savo vardo.
Paskutinį kartą redagavo Boni, 2008-12-14, 09:09. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Mantija MODERIUS
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 09:08 | |
| | |
|
| |
Ornella Visai savas
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 12:09 | |
| Boni, - Citata :
- ornella Nepripazystu jusu kaip veiseju,ir isvis daug galeciau pasileisti i kalbas bet nematau reikkalo.Pasiskaicius jusu skelbimus ,ir jusu atrasinejimus i komentrus,baisu.Tipo jus cia ginate nuo komentatriu,bet nereiskia kad galit susikinet kitus sunis.Mes taipat turim labai geru sunu, ir nereikia zemint viska kas nepriklauso "turkio oazei".
As didziuojuosi kad mano Boni tevas yra Slavjan Tsarevich,o Fidzi -Tavor Me Beit Hamaayan.Ir ateis laikas yrodysim tai.As rasu tik nuo savo vardo atsiprasau, bet arba jus mane su kažkuo sumaišėt arba aš nesuprantu apie ką jūs kalbate. Pirma, nemanau kad galite su manimi diskutuoti apie mano išveistus pinčerius nes nei vieno iš jų nesate mačiusi parodose. Kol kas ir pati neskaitau savęs pinčerių veisėja, nes turėjau dar tik tris pinčerių lizdus (o vyriausiems šuniukams dar tik du metai). Sugebu blaiviai vertinti savo veisimą, žinau kad šuniukai yra pakankamai gražūs, bet iki idealo jiems dar toli. Kaip pudelių veisėja esu nemažai pasiekusi, trys šuniukai iš paskutinio pudelių lizdo (kuriems irgi tik du metai) puikiai išsistatinėja parodose, laimi jose, vienas iš tų šuniukų gyvena Korėjoje kur keliose parodose laimėjo Best in show (o ten parodos žymiai didesnės nei pas mus, vien tik klasėje būna apie 30 pudelių). Antra,neturiu skelbimu su jokiais savo komentarais, kuriuos jus galejote skaityti. Trecia, nesusikinejau nei jusu, nei kitokiu sunu, ir nezeminau nieko, kas "nepriklauso turkio oazei" (jei galite pacituoti - butu malonu paskaityti). Ketvirta, man asmeniškai patinka ir jūsų Bonis, ir jo tėvas Tsarevich (jei nezinote, tai mano Pinia yra nuo Tsarevichaus ir tai buvo pirmas jo kergimas). Jūsų Fidzi yra puikaus eksterjero kalė su tikrai puikia šou ateitimi (gaila kad nespėjau sukergti savo Ornelos su jos tėvu). Man išvis patinka Slavjanų ir Hamayanų tipo pinčeriai, todėl bent jau man galite nieko neįrodinėti. | |
|
| |
Darja Visai savas
Pranešimų skaičius : 1160 Age : 32 Miestas : Klaipeda Registration date : 2008-02-09
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 14:05 | |
| Ornella, malonu susipazinti . O del Ingos citatos noriu pasakyti, kad ji kazka susipainiojo | |
|
| |
Mantija MODERIUS
| |
| |
Ornella Visai savas
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) 2008-12-14, 14:48 | |
| Boni, as nepykstu, visiems pasitaiko . Beje, toje nuotraukoje, kuri jus supainiojo, visai ne as, o pudeliu veislyno (is kurio yra mano Juste) savininke | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-) | |
| |
|
| |
| Bendra sveikinimosi tema! :-) | |
|