Lietuvos pinčeristų; forumas, pincerio veislynai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pinčeriai, kitos veislės, šuniukai, veislynai

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  
Gallery
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Empty
Latest topics
» Prisistatymo tema naujokams
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2016-10-14, 12:37 by Nykstukai

» Dvi nykštukinio pinčerio veislės kalytės
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2016-03-06, 21:14 by kicule

» Ringo pavadėliai, amunicija parodom
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2016-01-23, 01:42 by Neti

» Registracija Forume (atnaujinta)
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2016-01-14, 13:53 by Neti

» Forumo išvaizda
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2016-01-06, 02:25 by Neti

» Nykštukinio pinčerio veilslės kalytės
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2014-02-20, 19:28 by Neti

» PINČERIS berniukas ieško mergaitės
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2014-01-07, 14:28 by igariox

» Forumo info, naujienos
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2013-06-21, 20:37 by Deimante

» Prisistatymas
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2013-03-16, 19:57 by Pikolinas

Lapkritis 2024
Pir.Antr.Tr.Kv.Pen.Št.Sk.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Navigation
 Portal
 Pagrindinis puslapis
 Narių sąrašas
 Aprašymas
 DUK
 Ieškoti

Bendra sveikinimosi tema! :-)

Go down 
+98
bunt
Megė
yummy
bazas
Aušra
Natalek
Simba
medas
Sprindukas
Ineta
mini-pin
asta
amiksenaite
Bartas
pincis
Aiste123
atenas
Riki2007
LETA
coccinella
monny
star
Agne
Rokutis
Saulyte
gedrutia
giedrushkaaa
st.pin
cilyte
KARISIJA
Migle
Toras
maraulaite
sarite
ciuciukas
Jurgita
Ornella
arfineja
Jura
Hili
rame25
greta
otukas
suneliuke
lialia
Vilma
ausravt
Lakis-Nortas
Saule
Rita
Spraitenzijus
jurgyyyta
aja
grazute
Rusne
Ina
Sorre
Saniii
ausra59
konga
aurelija1
sonata
Sharpay.
Hemera
Zana
Olga.I
Vaida
Pupis
Mantija
Gucci
kristina d
snepi
Daine
Jūratė
deimosiuke
Sraiges
Irma2008
aistute
marijcik
Sirduliuke
Rėja
*Valerija*
buckis
Saulius
EgleT.
Dinara2
Dera
Darja
merlin
kriste222
Raisa
Svetlana
Ievabag
Skarlet
AuMija
Sabina
yzzy
Neti
102 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Next
AutoriusPranešimas
otukas
Naujokas
Naujokas
otukas

Pranešimų skaičius : 26
Registration date : 2008-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-11-27, 15:57

Gretai-musu Otukui jau 2.5 men Smile o gyvenam,eiguliuose Cool
Atgal į viršų Go down
Ievabag
Jau savas
Jau savas
Ievabag

Pranešimų skaičius : 347
Registration date : 2008-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-11-27, 18:54

Merginos yra tema susitikimai Kaune ten galit pasireiksti, beje mes irgi is Kauno Smile
Atgal į viršų Go down
otukas
Naujokas
Naujokas
otukas

Pranešimų skaičius : 26
Registration date : 2008-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-11-27, 19:00

nu va dar viena is kauno Surprised
Atgal į viršų Go down
Neti
ADMINAS
ADMINAS
Neti

Pranešimų skaičius : 3223
Registration date : 2008-02-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-11-27, 23:31

otukas, manau, kad tikrai geriau benrauti su kaunieciais cia:Susitikimai Kaune Wink
Atgal į viršų Go down
http://www.biciulis.ucoz.ru/
Jura
Naujokas
Naujokas
Jura

Pranešimų skaičius : 13
Registration date : 2008-11-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-11-30, 19:39

Sveiki mano vardas Jurate man 22 metai, esu kiek senobine. Nesinaudoju mobiliuoju telefonu, televizoriumi, magnetofonu, skaitmeniniu fotoaparatu ir taip toliau. Tai tik kompiuteriu teks pasinaudoti Very Happy labai noriu savo suni kur nors idet, mes neturim foto kurias galetumem idet cia, taciau mes esam Nykstukas mums yra 4 men. esam su dokais ruosiames i panevezys 2009 metais! Smile
Atgal į viršų Go down
Svetlana
Visai savas
Visai savas
Svetlana

Pranešimų skaičius : 1160

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-01, 11:20

Jura Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 8ae005a64f70d253bfcf389983ec7982

Koks Jūsų šuniuko vardas, kas tevai? Lauksim personalino puslapo.

O avatare Jūsų dobermanas? Mes irgi ankščiau turėjom dobermaną Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 41629fe5d65b849c0a5fb1a84f970eee
Atgal į viršų Go down
http://sypsenele.ucoz.com/
Jura
Naujokas
Naujokas
Jura

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-07, 21:47

musu vardas Asokas tevai: motina: brindana juros sypsenele tevas: kokas tikrasis biciulis Smile Aisku jai neklystu.. matot si suni man atidave drauge, ta prasme Asoka, ir nesu istikslinusi kad jo tevai is tokiu veislynu. nes doberas seses Very Happy
Atgal į viršų Go down
Ćīńņü
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-07, 22:59

Sveiki, Jurate, taip ir nesupratau, Jus turit nykstukini pinceri ar dobermana? Butu idomu suzinot Embarassed
Atgal į viršų Go down
Svetlana
Visai savas
Visai savas
Svetlana

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-08, 10:27

Jura rašo:
motina: brindana juros sypsenele tevas: kokas tikrasis biciulis

Jeigu čia pinčerio tevai, bus labai prikolno Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 F83566858dee5b317376ee8f6778ee64
Atgal į viršų Go down
http://sypsenele.ucoz.com/
EgleT.
Visai savas
Visai savas
EgleT.

Pranešimų skaičius : 623
Registration date : 2008-02-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-08, 12:29

Dar viena "mia" atsirado wacko .
Atgal į viršų Go down
http://www.pinceriai.lt
Mantija
MODERIUS
MODERIUS
Mantija

Pranešimų skaičius : 1732
Registration date : 2008-04-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-08, 15:36

Sveiki,nieko sau,cia bairis koks? jocolor
Atgal į viršų Go down
http://pinschermanija.jimdo.com/
Ćīńņü
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-08, 16:31

Jura rašo:
matot si suni man atidave drauge...
nes doberas seses Very Happy

Sveiki, Jura. hi
Malonu, kad norite bendrauti, bet kazkaip visai neaisku, ar jus ta suni turite (jei taip, tai koki) Question
Ir koks "doberas seses" Question
Atgal į viršų Go down
arfineja
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 5
Registration date : 2008-11-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-10, 14:56

Sveiki Wink
labai miela, kad yra tokiu šunų mylėtojų kaip jūs viva Nusprendžiau ir aš įsigyti nykštukinį pinčeriuką. Bet kai sužinojau kainas, tai akys iššoko. Na tikriausiai šie padarėliai to verti Xexe Bet kažkaip šiuo metu tiek pinigėlių niekaip nesukrapštysiu. Kažkaip pagalvojau, Kalėdos - stebuklų metas. Na, jei netyčia kokiam nors veislyne atsirastų šuniukas, kurį galėtumėt padovanoti, ar parduoti už nedidelę kainą, labai lauksiu verysad
Atgal į viršų Go down
Sraiges
Visai savas
Visai savas
Sraiges

Pranešimų skaičius : 435
Registration date : 2008-03-19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-10, 16:42

arfineja rašo:
Sveiki Wink
labai miela, kad yra tokiu šunų mylėtojų kaip jūs viva Nusprendžiau ir aš įsigyti nykštukinį pinčeriuką. Bet kai sužinojau kainas, tai akys iššoko. Na tikriausiai šie padarėliai to verti Xexe Bet kažkaip šiuo metu tiek pinigėlių niekaip nesukrapštysiu. Kažkaip pagalvojau, Kalėdos - stebuklų metas. Na, jei netyčia kokiam nors veislyne atsirastų šuniukas, kurį galėtumėt padovanoti, ar parduoti už nedidelę kainą, labai lauksiu verysad

Labutis lave
Net nezinau nuo ko cia pradeti?
Gali zvilgtereti i musu puslapi forume "Naitas", nes norime padovanoti suniuka geriems zmonems, del to, kad turiu dukryte kuriai 4 menesiukai dabar, o Naitas kai loja labai ja isgasdina, mazyle labai ilgai verkia ir trukcioja, labai jautri ji pas mus, Naitui dabar yra 1metai ir 1 menuo, dar tikrai jaunas suniukas ir greitai priprastu prie nauju seimininku.Be to potencialus parodu laimetojas, tik reikia su juo uzsiimti, mums nebebuvo tam laiko, nors kelias pamokeles turejom. MUms labai sirdi skauda kad reikia ji kam nors atiduoti, bet gaila vaiko, kad paskui nepradetu mykciti ir t.t.
Atgal į viršų Go down
arfineja
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 5
Registration date : 2008-11-29

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-12, 14:10

Deja(o gal ir nea), Naitas lieka pas savo semininkus... Tad vis dar labai laukiam suniuko...
Atgal į viršų Go down
Jura
Naujokas
Naujokas
Jura

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-13, 22:24

Smagutis rašo:
Jura rašo:
matot si suni man atidave drauge...
nes doberas seses Very Happy

Sveiki, Jura. hi
Malonu, kad norite bendrauti, bet kazkaip visai neaisku, ar jus ta suni turite (jei taip, tai koki) Question
Ir koks "doberas seses" Question
ta prasme dobermanas. Pas mane nykstukinis pinceris Embarassed Na suprantat man drauge atidave Asoka kai jam buvo toks laikotarpis kaip mama jo nebegali maitinti savo pienu, nes jis jau didelis Smile o jis buvo su dokais tai atidave ir dokus aciuks o tevus tiksliai neatsimenu tai va ax
Atgal į viršų Go down
Saniii
Jau savas
Jau savas
Saniii

Pranešimų skaičius : 258
Registration date : 2008-06-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-13, 22:59

Tėvai dokumentuose parašyti turi būt viva
Atgal į viršų Go down
http://www.agatas.weebly.com
Ornella
Visai savas
Visai savas
Ornella

Pranešimų skaičius : 801
Registration date : 2008-07-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 00:27

Sveiki,
aš esu Jolanta ir turiu keturis nuostabius augintinius: pinčerius Ornellą ir jos dukrą Pinią, pudelį Justę ir burmos veisles katę Mirandą. Visi mano augintiniai savo metu dalyvavo parodose (katė irgi), o dabar parodose esu tik žiurovė. Malonu su jumis visais susipažinti.
O čia mano "ferma":
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Deb60155a6fat
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 41ef3ba764f8tBendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 9e016c8f5bc4tBendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 D1a505f3a2eat
Atgal į viršų Go down
Ćīńņü
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 07:46

Sveika, Jolanta!!! Labai malonu, kad prisijunget prie musu burelio!!!Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 A57795391123457b55cda2a5c3438c6c
Atgal į viršų Go down
Mantija
MODERIUS
MODERIUS
Mantija

RašytiTemos pavadinimas: arpn k   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 08:24

ornella Nepripazystu jusu kaip veiseju,ir isvis daug galeciau pasileisti i kalbas bet nematau reikkalo.Pasiskaicius jusu skelbimus ,ir jusu atrasinejimus i komentrus,baisu.Tipo jus cia ginate nuo komentatriu,bet nereiskia kad galit susikinet kitus sunis.Mes taipat turim labai geru sunu, ir nereikia zemint viska kas nepriklauso "turkio oazei".
As didziuojuosi kad mano Boni tevas yra Slavjan Tsarevich,o Fidzi -Tavor Me Beit Hamaayan.Ir ateis laikas yrodysim tai.As rasu tik nuo savo vardo.

Paskutinį kartą redagavo Boni, 2008-12-14, 09:09. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Mantija
MODERIUS
MODERIUS
Mantija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 09:08

Ornella rašo:
Sveiki,
aš esu Jolanta ir turiu keturis nuostabius augintinius: pinčerius Ornellą ir jos dukrą Pinią, pudelį Justę ir burmos veisles katę Mirandą. Visi mano augintiniai savo metu dalyvavo parodose (katė irgi), o dabar parodose esu tik žiurovė. Malonu su jumis visais susipažinti.
O čia mano "ferma":
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Deb60155a6fat
Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 41ef3ba764f8tBendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 9e016c8f5bc4tBendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 D1a505f3a2eat
Atgal į viršų Go down
Ornella
Visai savas
Visai savas
Ornella

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 12:09

Boni,
Citata :
ornella Nepripazystu jusu kaip veiseju,ir isvis daug galeciau pasileisti i kalbas bet nematau reikkalo.Pasiskaicius jusu skelbimus ,ir jusu atrasinejimus i komentrus,baisu.Tipo jus cia ginate nuo komentatriu,bet nereiskia kad galit susikinet kitus sunis.Mes taipat turim labai geru sunu, ir nereikia zemint viska kas nepriklauso "turkio oazei".
As didziuojuosi kad mano Boni tevas yra Slavjan Tsarevich,o Fidzi -Tavor Me Beit Hamaayan.Ir ateis laikas yrodysim tai.As rasu tik nuo savo vardo
atsiprasau, bet arba jus mane su kažkuo sumaišėt arba aš nesuprantu apie ką jūs kalbate.
Pirma, nemanau kad galite su manimi diskutuoti apie mano išveistus pinčerius nes nei vieno iš jų nesate mačiusi parodose. Kol kas ir pati neskaitau savęs pinčerių veisėja, nes turėjau dar tik tris pinčerių lizdus (o vyriausiems šuniukams dar tik du metai). Sugebu blaiviai vertinti savo veisimą, žinau kad šuniukai yra pakankamai gražūs, bet iki idealo jiems dar toli. Kaip pudelių veisėja esu nemažai pasiekusi, trys šuniukai iš paskutinio pudelių lizdo (kuriems irgi tik du metai) puikiai išsistatinėja parodose, laimi jose, vienas iš tų šuniukų gyvena Korėjoje kur keliose parodose laimėjo Best in show (o ten parodos žymiai didesnės nei pas mus, vien tik klasėje būna apie 30 pudelių).
Antra,neturiu skelbimu su jokiais savo komentarais, kuriuos jus galejote skaityti.
Trecia, nesusikinejau nei jusu, nei kitokiu sunu, ir nezeminau nieko, kas "nepriklauso turkio oazei" (jei galite pacituoti - butu malonu paskaityti).
Ketvirta, man asmeniškai patinka ir jūsų Bonis, ir jo tėvas Tsarevich (jei nezinote, tai mano Pinia yra nuo Tsarevichaus ir tai buvo pirmas jo kergimas). Jūsų Fidzi yra puikaus eksterjero kalė su tikrai puikia šou ateitimi (gaila kad nespėjau sukergti savo Ornelos su jos tėvu). Man išvis patinka Slavjanų ir Hamayanų tipo pinčeriai, todėl bent jau man galite nieko neįrodinėti.
Atgal į viršų Go down
Darja
Visai savas
Visai savas
Darja

Registration date : 2008-02-09

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 14:05

Ornella, malonu susipazinti welkoom . O del Ingos citatos noriu pasakyti, kad ji kazka susipainiojo nezinau
Atgal į viršų Go down
http://www.fostergrant.narod.ru
Mantija
MODERIUS
MODERIUS
Mantija

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 14:18

Atsiprasau,Ornella,tikrai busiu susimaisius notworthy .Supainiojo mane ta nuorauka kur jus su raudonu megstiniu.Atleiskit man uz toki pikta komentara. gele1
Atgal į viršų Go down
Ornella
Visai savas
Visai savas
Ornella

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime2008-12-14, 14:48

Boni, as nepykstu, visiems pasitaiko Smile . Beje, toje nuotraukoje, kuri jus supainiojo, visai ne as, o pudeliu veislyno (is kurio yra mano Juste) savininke
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendra sveikinimosi tema! :-)   Bendra sveikinimosi tema! :-) - Page 23 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Bendra sveikinimosi tema! :-)
Atgal į viršų 
Puslapis 2336Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Prisistatymo tema naujokams
» Registracija forume (sena tema)