Latest topics | » Prisistatymo tema naujokams2016-10-14, 12:37 by Nykstukai » Dvi nykštukinio pinčerio veislės kalytės2016-03-06, 21:14 by kicule » Ringo pavadėliai, amunicija parodom 2016-01-23, 01:42 by Neti » Registracija Forume (atnaujinta)2016-01-14, 13:53 by Neti » Forumo išvaizda2016-01-06, 02:25 by Neti » Nykštukinio pinčerio veilslės kalytės2014-02-20, 19:28 by Neti » PINČERIS berniukas ieško mergaitės2014-01-07, 14:28 by igariox » Forumo info, naujienos2013-06-21, 20:37 by Deimante » Prisistatymas2013-03-16, 19:57 by Pikolinas |
Lapkritis 2024 | Pir. | Antr. | Tr. | Kv. | Pen. | Št. | Sk. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Registracija forume (sena tema) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Neti ADMINAS
Pranešimų skaičius : 3223 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-02-01
| Temos pavadinimas: Registracija forume (sena tema) 2009-12-16, 02:23 | |
| 1. Forume gali registruotis naujį vartotojai.
2. Kai Jūs patvirtinsite e-mailų savo vardą, prisistatykite prisistatymo temoje. Po Jūsų prisistatymo administracija patvirtins Jūsų vartotojo vardą, ir Jūs gausite leidimą skaityti ir rašyti visose forumo temose.
3. Po registracijos nepamirškite perskaityti ir laikytis forumo taisyklių.
4. Be registracijos Jūs galėsite skatyti tik sveikimosį temą ir forumo skelbimus.
5. Nepamirškite, kad forumas sukurtas BENDRAVIMUI, o ne tik skaitymui. Reguliariai vyksta forumo reviziją, yra valomi neaktyvūs vartotojai ir neaktyvūs personaliniai puslapiai.
6. Kai Jūs ilgą laiką nerašėte, ar nelankėte forumo, Jūs prarandate teisę bendrauti, skatyti ir rašyti visose forumo temose. Bet Jūsų vartotojo vardas dar kurį laiką egzistoja, kurį Jūs galite vėl aktyvuoti temoje: "Pakartotinė aktyvacija".
7. Jeigu vartotojo vardas nėra vėl aktyvuotas, jis yra šalinamas.
Paskutinį kartą redagavo Neti, 2014-02-05, 13:42. Redaguota 1 kartą | |
| | | nojus741 Naujokas
Pranešimų skaičius : 1 Miestas : Prienai Registration date : 2010-02-06
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2010-02-06, 16:18 | |
| kur yra prisistatymo tema,kad galeciau aktyviai dalyvauti forume? | |
| | | Neti ADMINAS
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2010-02-06, 16:55 | |
| | |
| | | ruta9999 Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Miestas : Dovainonys Registration date : 2011-08-01
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2011-08-01, 20:07 | |
| - nojus741 rašo:
- kur yra prisistatymo tema,kad galeciau aktyviai dalyvauti forume?
| |
| | | Neti ADMINAS
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2011-08-03, 10:56 | |
| | |
| | | Neti ADMINAS
| | | | odiseja Naujokas
Pranešimų skaičius : 4 Miestas : Kaunas Registration date : 2011-12-12
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2011-12-13, 22:23 | |
| Noreciau suzinoti,kodel man neleidziama prisijungti,ir negaliu paziureti jokios temos,ar dalyvauti diskusijose? | |
| | | odiseja Naujokas
Pranešimų skaičius : 4 Miestas : Kaunas Registration date : 2011-12-12
| | | | Neti ADMINAS
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2011-12-14, 01:33 | |
| - Citata :
- O gal leidziate prisijungti tik turintiems suniukus su dokumentais?
Atsakymas i jusu klausima virsuje. "Kol kas, iskarto bus aktyvuoti nauji dalyviai su senu dalyviu rekomendacija." | |
| | | Dzuukas Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Miestas : Alytus Registration date : 2012-04-09
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-04-20, 22:33 | |
| neveltui sakoma LIETUVA ŠVOGRIŲ KRAŠTAS... "Kol kas, iskarto bus aktyvuoti nauji dalyviai su senu dalyviu rekomendacija."Tai tikrai tai atspindi... nieko čia nepažįstu ir niekas manęs čia nerekomenduos ir keista kodėl tokie griežti suvaržymai??? ar blogai jeigu nori žinoti daugiau??? jausti kuo kvėpuoja kolegos šunų augintojai | |
| | | Neti ADMINAS
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-04-21, 01:04 | |
| Dzuukas, Jums buvo atsakyta temoje "Pristatimo tema naujokams": - Citata :
- Arba nors duokite apie save ir savo suniuka platesni informacija (pilnas vardas suniuko pagal dokumentus, amzius ir panasiai).
| |
| | | Dzuukas Naujokas
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-04-21, 15:49 | |
| - Neti rašo:
- Dzuukas, Jums buvo atsakyta temoje "Pristatimo tema naujokams":
- Citata :
- Arba nors duokite apie save ir savo suniuka platesni informacija (pilnas vardas suniuko pagal dokumentus, amzius ir panasiai).
o dėl ko jūs renkate tokią informaciją??? gali būti, kad žmogus dėl kažkokių priežasčių to nenori ar vengia daryti, gali būti, kad šuniukas be dokumentų, gali būti ir taip, kad žmogus domisi ir ruošiasi pirkti tokį šunį ir tuo nuosekliai domisi. o gal šis forumas skirtas tik tiems kas turi veislinius, tituluotus, arba iš jūsų veislynų pirktus šunis???? na norėčiau tiesiog suprasti... daugumas forumų netaiko jokių sankcijų priimant nari pvz. automobilio registravimo nr. ir t.t. kitas dalykas, gal su laiku žmogus ir pats norės daugiau apie save duoti žinoti... | |
| | | Mantija MODERIUS
Pranešimų skaičius : 1732 Miestas : Klaipeda Registration date : 2008-04-07
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-04-22, 01:02 | |
| - Dzuukas rašo:
o dėl ko jūs renkate tokią informaciją??? gali būti, kad žmogus dėl kažkokių priežasčių to nenori ar vengia daryti, gali būti, kad šuniukas be dokumentų, gali būti ir taip, kad žmogus domisi ir ruošiasi pirkti tokį šunį ir tuo nuosekliai domisi. o gal šis forumas skirtas tik tiems kas turi veislinius, tituluotus, arba iš jūsų veislynų pirktus šunis???? kitas dalykas, gal su laiku žmogus ir pats norės daugiau apie save duoti žinoti... Dzuukas,sveiki,nesuprtatau jusu posakio "LIETUVA ŠVOGRIŲ KRAŠTAS",cia ivelta klaida??? Ar cia koks naujas posakis apie Lietuvius Dzuukas,mūsų forume tokie reikalavimai nei iš šio nei iš to neišdygsta ,turim priezasciu taip elgtis ! | |
| | | Dzuukas Naujokas
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-05-13, 21:34 | |
| Na pirmiausia šis posakis yra senas, bet matyt žemaitijoje negirdėtas... keista... čia kaip suprantu puslapis yra sukurtas jūsų veislynų palikuonių šeimininkams draugauti ir bendrauti... nes jeigu žmogus tiesiog ruošiasi pirkti, domisi, arba jeigu šuo be dokumentų, tikriausiai nėra vertas čia lankytis...? Mano šuo be kilmės dokumentų, aš po parodas jo vežioti nesiruošiu, kergti taip pat, bet jis visgi pinčeris, nes tėvai su kilmės dokumentais, atkeliavę iš Airijos. žinoma iš mano pusės būtų neetiška paviešinti kas jie tokie ir iš kur... o aš tiesiog domiuosi nes ši veislė mane žavi... | |
| | | Neti ADMINAS
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-05-14, 20:23 | |
| - Citata :
- Mano šuo be kilmės dokumentų, aš po parodas jo vežioti nesiruošiu
Visa pirma, dokumentai reikalingi ne parodom. - Citata :
- nes tėvai su kilmės dokumentais, atkeliavę iš Airijos
- Citata :
- žinoma iš mano pusės būtų neetiška paviešinti kas jie tokie ir iš kur...
Irgi nelabai suprantu, kam jus apie tai sitoje temoje rasote??? Tema apie registracija, kaip ne kaip... Na, paviesinat, tai paviesinat. Is Airijos, tai is Airijos, bet silpnoki, minkstai sakant, airiski pinceriai pagal ekstejera. Bet, manau koki turite, toki ir mylite. Norite mus itikinti, kad jusu suo kilmingas? O kam??? Tikiuosi, daugiau sios temos cia neaptarinesime. Tik labiau isitikinu, kad sprendimas apie registracija buvo teisingas. | |
| | | Dzuukas Naujokas
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) 2012-05-18, 17:04 | |
| Taip tikrai, mes ją mylime tokią kokia ji yra nors ir neatrodo taip puikiai, kaip jūsiškiai. bet ir žmonės skirtingi, ir ne visi manekenai... kaip ir jūs pvz... )) dabar jau puikiai suvokiu, kad man šiame forume tikriausiai vietos neatsiras, nes moderatorius paranojikas... juk aš čia nesistengiu nieko įrodyti ypač jums... aš tiesiog esu žingeidus , ir bandau gauti sau rūpimą informaciją apie veislę... bet kadangi temos man nėra atviros, suprantu, kad nesu čia pageidaujamas, (dėl neaiškių priežasčių...) | |
| | | Inga888 Naujokas
Pranešimų skaičius : 8 Age : 37 Miestas : klaipeda Registration date : 2012-06-16
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Registracija forume (sena tema) | |
| |
| | | | Registracija forume (sena tema) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |